Omstreeks 1910 had Lentekrans een heuse blaaskapel die tijdens de door de harmonie georganiseerde bals dansmuziek speelde. Na de 2e wereldoorlog in de jaren ’50 nam Sjra Peeters (De Sjmeed) het initiatief en formeerde een echte blaaskapel, bestaande uit m.n. jongere muzikanten. Toen de Carnavalsvereniging werd opgericht kreeg deze kapel er een taak bij, nml. ket opluisteren van de drie Carnavalsdagen. In die dagen werd een dergelijke kapel nog Boerenkapel genoemd. Buiten de drie dagen werd er ook tijdens de Bonte Avonden volop muziek gemaakt.
In 1980 werd op initiatief van René Hamers een heuse Big-Band formatie opgericht de Melody Makers. Tijdens het eerste Nieuwjaarsconcert van de Harmonie in 1981 speelden zij voor het eerst in deze nieuwe formatie, hetgeen direct leidde tot een groot succes. Menigeen denkt met enige weemoed terug aan deze periode.
Naast de Melody Makers was er ook nog een kapel, die voor en tijdens de Carnavalsdagen voor de vrolijke noot zorgden, door de ene na de andere Carnavalskraker te blazen. Deze kapel stond onder leiding van Rene Vaassen. Nadat Rene door drukke werkzaamheden de leiding overgaf aan Martin Peeters, Rob Peeters en Hans Janssen, volgden vele jaren van gezelligheid en plezier. De kapel had inmiddels de naam “Prima Toönke” gekregen en bestond uit voor het grootste gedeelte uit jeugdige muzikanten. Getuige het feit dat er tijdens de drie Carnavalsdagen ook veel oudere leden zich aansloten bij de Prinsenkapel, betekent dat het echt heel erg gezellig en leuk was. Doordat na een aantal jaren diverse jeugdigen moesten afhaken vanwege studie, werd het steeds moeilijker om de Kapel bijeen te krijgen. Hierdoor konden ze dan ook niet meer voldoen aan de vraag om tijdens de Carnaval mee te trekken en de Linneravonden te verzorgen van muziek.
In 2007 heeft dit geresulteerd in het feit, dat er besloten werd om een combo op te richten. Het combo zou de muzikale omlijsting op de Linneravonden voor haar rekening nemen. Dit combo bestaat uit leden van de voormalige kapel en hier en daar aangevuld met andere enthousiaste leden uit de harmonie. Hans Janssen heeft over dit combo de leiding en maakte de diverse bewerkingen voor deze bezetting. Het eerste optreden werd een enorm succes gezien en getuige van de vele lofuitingen welke werden ontvangen door iedereen. Al snel kwamen de vele verzoeken binnen om tijdens andere gelegenheden op te treden. Het Combo heeft nog geen naam en daardoor noemen ze zichzelf: “De Combo’s “.

De samenstelling van het combo is als volgt:
Saxofoon: Jan Heijckers, Paul Heijmann & Jacques Janssen
Trompet: Rob Peeters & Paul Reijnders
Trombone: Martin Peeters & Johan van de Brink
(Bas)tuba: Jack Peeters
Toetsen: John Bekkers
Bas-gitaar: Hans Janssen
Drums: Jeroen van Wegberg

Inmiddels heeft het Combo al diverse leuke optredens achter zich:
2007: Linner-Avonden van CV de Kwekkerte & gezamenlijke concert van de Linner Muziekverenigingen.
2008: Linner-Avonden van CV de Kwekkerte & Voorronde Limburgse Butekampioenschappen.
2009: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte & Limburgs Preuve (begeleiding Ben Verdellen).
2010: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte.
2011: Nieuwjaarsconcert Harmonie Lentekrans, Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte & Voorronde Limburgse Butekampioenschappen.
2012: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte.
2013: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte & reunie/receptie jubileum Harmonie Lentekrans.
2014: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte & open dag Suntjens Süsswaren.
2015: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte & Zomerwendeconcert Harmonie Lentekrans.
2016: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte & Zomerwendeconcert Harmonie Lentekrans.
2017: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte.
2018: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte.
2019: Kwek-Gala’s van CV de Kwekkerte.